Ús de cookies

Fem servir cookies per millorar l'experiència de l'usuari. Més

Accepto
  banner-nuevo-horario-cat banner-calculadora-costos-cat

El Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB) va ser formalment fundat l’any 1.989 a l’empara de les previsions de la Llei d’Arbitratge de 1.988 malgrat que durant les discussions parlamentaries de l’esmentada llei un grup de juristes ja van prendre la decisió de fundar-lo amb la intenció específica d’intervenir activament prestant serveis en l’àmbit dels conflictes mitjançant l’arbitratge o qualsevol altre institució com la conciliació.

Aquesta iniciativa va ser recolzada per institucions com l’Il·lustre Consell dels Col·legis d’Advocats de Catalunya, el propi Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Col·legi de Notaris de Catalunya.

 

  • Missió:

Servir a la societat, sent una institució de referència en el món de l'arbitratge, destacant per la seva excel·lència en el servei, amb focus de la seva activitat a Barcelona, ​​així com en els mercats de referència, nacional i internacionals.

 

  • Visió:

Potenciar l'arbitratge com a eina de resolució de conflictes, oferint als nostres usuaris un servei d'alta qualitat, assegurant el prestigi i la independència dels nostres àrbitres.