Ús de cookies

Fem servir cookies per millorar l'experiència de l'usuari. Més

Accepto
  banner-nuevo-horario-cat banner-calculadora-costos-cat

La trobada entre el President del Tribunal Arbitral de Barcelona,  Sr. Jesús de Alfonso, i el President  de la IBA, Sr. Fernando Pelaez-Pier, va estar acompanyada pels membres del Comitè Amfitrió, Sr Joaquin García-Romanillos, Secretari General del Consejo General de la Abogacía Española, i sr. Miquel A. Alcaraz, i el lletrat Sr. Fernando Pombo, expresident de la IBA i bufet que també participa del Host Committee.

A la reunió que s’ha celebrat a les instal•lacions del Tribunal Arbitral de Barcelona, s’han intercanviat punts de vista sobre les tendències de l’arbitratge i els seus reptes internacionals així com també s’ha fet una presentació del TAB recollint la seva historia, passant pels projectes de reforma que s’han dut a terme en els darrers mesos  i arribant als nous reptes de futur que té per endavant, ara que celebra el seu 20è Aniversari amb una modernització profunda de la institució.

Entre els projectes que ja s’han acomplert hi ha l’adopció dels estàndards del Codi Ètic de l’Arbitratge Internacional de la IBA que ja està penjat a la web del TAB, lliurant-se una copia al President Sr Pelaez-Pier.  A la reunió entre el President del TAB i el president de l’IBA també hi van participar l’expresident de l’IBA, Fernando Pombo, bufet que participa en el Host Committee, i el Sr. Joaquin García-Romanillos, Secretari General del Consejo General de la Abogacía Española, i el sr. Miquel A. Alcaraz, del bufet Roca Junyent tots ells membres del Comitè Amfitrió.

En finalitzar la reunió, el Sr. Peláez-Pier ha convidat al President del TAB a participar en la propera Conferencia Anual de la IBA que tindrà lloc a Madrid els propers 4 a 9 d’Octubre.

La International Bar Association (IBA) es va crear al 1947 i és la organització líder mundial en l’exercici jurídic internacional, associacions i societats jurídiques. La IBA té la funció d’influenciar sobre el desenvolupament de la reforma de llei internacional i donar forma al futur de la professió jurídica a nivell mundial.

Actualment compta amb 30.000 advocats i més de 195 associacions i societats jurídiques associades de tot els continents. A més, compta amb una llarga trajectòria a l’hora de proporcionar assistència a tota la comunitat jurídica.