Ús de cookies

Fem servir cookies per millorar l'experiència de l'usuari. Més

Accepto
  banner-nuevo-horario-cat banner-calculadora-costos-cat

Si no disposeu de clàusula arbitral però us interessa accedir a l’arbitratge, el TAB us pot ajudar mitjançant el Servei d’Encaminament.

El Servei d’Encaminament és un servei gratuït gratuït a través del qual el personal especialitzat del TAB contacta amb les parts o amb els seus advocats, si aquests han estat designats, i els convoca a una reunió voluntària i sense compromís. En aquesta cita un delegat del TAB informa les parts dels avantatges i possibilitats de resoldre el conflicte mitjançant arbitratge i fa una estimació inicial del temps i cost de l’arbitratge. L’objectiu final del servei és assolir un acord de voluntats de les parts per sotmetre a arbitratge el conflicte existent, i subscriure un conveni arbitral que els permeti iniciar els tràmits processals necessaris per a la resolució definitiva de la controvèrsia mitjançant arbitratge. No es pretén donar solució al conflicte en si mateix, sinó acordar la via per aconseguir-ne la solució.

La gratuïtat del servei s’exhaureix amb la mera convocatòria i amb la mateixa reunió abans esmentada, que tindrà lloc a la seu del TAB en la data que aquest assenyali. En cas que no hi assistissin tots els interessats, o en el cas que alguna de les parts no accepti la submissió a l’arbitratge, el TAB finalitzarà la seva gestió sense més tràmit.

En cas que fos necessari programar altres reunions o emprendre una activitat arbitral posterior per haver-se assolit un acord de submissió, es meritarà la taxa corresponent a l’inici de les actuacions arbitrals (taxa de registre) a qui sol•liciti l’activitat esmentada, així com les oportunes taxes d’honoraris de conformitat amb el que preveu l’art. 30 del Reglament del TAB.

El Servei d’“Encaminament a l’Arbitratge” s’ha de sol·licitar mitjançant un correu electrònic adreçat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Consulteu en l’apartat de “formularis”  el text del correu electrònic que podeu descarregar per poder sol•licitar aquest servei gratuït.