Ús de cookies

Fem servir cookies per millorar l'experiència de l'usuari. Més

Accepto

 

En el dia d'ahir, el Tribunal Arbitral de Barcelona va tenir el plaer de poder coordinar una gratificant i productiva reunió amb membres de l'AFA (Associació per al Foment de l'Arbitratge).

 

L'AFA és una associació sense ànim de lucre i amb vocació internacional que aposta per l'arbitratge com la millor eina de resolució de conflictes. L'entitat va ser constituïda l'any 2009 format per 25 socis.

L'AFA a més, col·labora amb el Tribunal Arbitral de Barcelona i amb altres entitats arbitrals de Catalunya, així com amb diferents institucions públiques i privades.

TAB

Fotografia: membres de l'AFA (Associació per al Foment de l'Arbitratge) al costat de Juli de Miquel, president del Tribunal Arbitral de Barcelona (TAB)

 

Aquesta reunió tenia com a objecte el desenvolupament de dues qüestions de gran importància:

1. Informar a l'AFA sobre els canvis introduïts en el Nou Reglament de l'Arbitratge, el qual va ser aprovat el passat 27 novembre 2018 i accessible des de la nostra pròpia web. Fes clic aquí per consultar el nou reglament del TAB.

2. Els canvis que s'estan desenvolupant i introduint com a conseqüència del nou pla estratègic. En aquest sentit es van tractar aspectes tan importants com:

  a. Aspectes convenients i no convenients a desenvolupar per impulsar l'arbitratge i divulgar les seves característiques i avantatges.
  b. La importància d'estar present en els fòrums d'arbitratge per tal de promoure i donar a conèixer la figura de l'arbitratge en la societat.
  c. Transmetre la qualitat i professionalitat en l'elecció dels àrbitres.
  d. La gran necessitat de ser transparents i traslladar aquesta transparència en totes les nostres accions i decisions.
  e. Promoure els nostres serveis en l'àmbit empresarial com a eina de resolució de conflictes.

 

A més dels punts anteriors, també s'ha mantingut una conversa molt interessant sobre diversos aspectes relatius a la imatge, a la promoció i sobre el futur del TAB.

 

Per això, i com a conseqüència de les bones sinergies, s'ha acordat establir una programació de reunió bimensual per tal de fer seguiment de temes d'interès per a ambdues parts.

També s'ha proposat la possibilitat d'organitzar pròximament algun acte amb la participació de tots dos membres si així es considera oportú.